Рассказ о традиционном блюде на английском - Russian food - Русская еда
Каждая страна и нация гордится своими традиционными блюдами. Ведь это часть культурного наследия. Когда мы говорим о пицце, то, конечно, в голову сразу приходит Италия. ВидеоКурс-Бестселлер Разговорного Английского.Сочинение на английском языке на тему «Русская еда» - 3 топика с переводом
Инглекс Заряжаемся английским. Русские блюда: как их описывают англичане? Приближается новый год, а это значит, что все потихоньку начинают готовиться к празднику и веселому застолью.
Russia is a huge country and that is why Russian cuisine is a rich collection of diverse cooking traditions. Traditional Russian dishes are often made of vegetables, different crops, dairy products, fresh-water fish, poultry and meat. For breakfast Russian people usually have milk porridge, syrniki cottage cheese pancakes or an omelette. Lunch is more sufficient and it often consists of a salad, a plate of soup and a main course. For dinner the Russians love fish and meat dishes with garnish rice, buckwheat, mashed potatoes and stewed cabbage. Traditional pelmeni meat dumplings , holodetz meat jelly with pieces of meat, carrot and garlic or golubtsy cabbage rolls with minced meat are special masterpieces of the national culinary art.
Russian cuisine is very rich and varied. The food in winter is a bit different from the food in summer because people in Russia need hot and nourishing meals in cold weather but light and refreshing food on hot summer days. My mum is a really good cook and she can make all kinds of traditional Russian dishes: borshch, solyanka, draniki, golubtsy, vareniki, pelmeni. Her salads are also delicious.